Waarom Pro-Music Training

ENKELE GOEDE REDENEN OM VOOR PRO-MUSIC TRAINING TE KIEZEN:

Conservatoria (jazz- en pop afdeling)
Bob van der Boom van Pro-Music Training heeft een opleiding ontwikkeld waar geen effectief lesmateriaal voor bestond. Op het internet is de informatie niet afdoende en heel vaak volkomen fout! Ook de niet-klassieke afdelingen van de conservatoria (jazz- of pop-afdeling) hebben nog geen concrete, op schrift gestelde methode. Hierdoor is de informatie en kennis moeilijk te vinden. Op de jazzafdeling van conservatoria wordt bovendien een bepaalde ‘vooropleiding’ verondersteld en hierop wordt voortgebouwd. Echter deze vooropleiding is een uitsluitend mondelinge traditie.

Uniek curriculum
De CRKBO geregistreerde opleiding Improvisatie, Arrangeren, Compositie, Songwriting heeft een concreet en compleet curriculum en gaat diep in op alle facetten van het musiceren, componeren, arrangeren en orkestreren (dus eigenlijk meerdere “hoofdvakken” in één pakket). Omdat de uitleg ongekend duidelijk, logisch en simpel is (en tegelijkertijd ontzettend diep en breed), wordt de complexe materie van muziek (harmonie, melodie, structuur, etc.) voor iedereen begrijpelijk en behapbaar.

De opleiding van Pro-Music Training is ontwikkeld voor een Amerikaanse platenmaatschappij.
Het "Musicianship Training Program" (zoals Pro-Music Training eerst heette) was erop gericht om gecontracteerde artiesten in korte tijd om te toveren tot creatieve top-professionals met een lange, succesvolle carrière. Lees meer hier ...

Accelerated Learning Method

Pro-Music Training heeft een unieke onderwijsmethode ontwikkeld die gebruikt maakt van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van neurologie met betrekking tot het leerproces. Deze leermethode heet "Accelerated Learning Method™" (Versnelde Leermethode). Door deze unieke trainingsmethode en duidelijke uitleg is het mogelijk om in slechts één jaar een ware transformatie te ondergaan naar een hoger niveau. Lees meer hier ...

Beroepsopleiding
De opleiding van Pro-Music Training is sinds 2011 bij het CRKBO geregistreerd. Lees meer hier ...


Levenslange ontwikkeling

Bovendien leer je een methode van studeren en trainen waar je ook na het voltooien van de opleiding je spel mee kan blijven ontwikkelen.

Praktisch en universeel
De opleiding is niet gericht op alleen pop, rock, jazz of klassiek, etc. maar poogt juist alle stijlen te omhelzen. Het is voor alle instrumenten!


Lesmap & Hand-outs

De student krijgt bij aanvang van de cursus een lesmap waar de wekelijks uitgedeelde lesmaterialen in passen. Het lesmateriaal en curriculum is zeer zorgvuldig samengesteld. De duidelijk en logische uitleg maakt dat veel studenten - na soms jarenlange worsteling met bepaalde onderwerpen - eindelijk voor het eerst het helemaal begrijpen en kunnen toepassen.


  

De lesmap wordt door veel studenten hun "muziek-bijbel"genoemd.


Ruim 31 verschillende dikke, gevulde hand-outs maken voor in totaal 500+ pagina's. - dikker dan het telefoonboek van New York! Ruim 100 pagina's hiervan bestaan uit werkbladen, unieke training-modules en oefeningen. Het lesmateriaal is 100% gericht op de praktijk, zonder "onnodig opvulsel", zodat je kennis opdoet waar je ook echt iets mee kunt.

Lees hier meer over Pro-Music Training en hoe wij jou kunnen helpen.

Inschrijfformulier