Kosten & Inschrijven

Kosten & inschrijven

Kosten en betalen

De kosten zijn € 3497 voor de gehele opleiding - incl. lesmaterialen (lesmap).


Betalen in termijnen is mogelijk
Het is nodig om bij inschrijving (dus voor aanvang van de opleiding) een aanbetaling te doen van € 950, waarmee jouw plaats in de klas verzekerd is. De aanbetaling kan als eerste termijn van totaal 4 termijnen worden gezien. Hier volgt een richtlijn voor het betalingsschema:

 1e termijn
€ 950
Aanbetaling (voor aanvang van de opleiding)
 2e termijn
€ 850
Te betalen in december 2023
 3e termijn
€  850
 Te betalen in maart 2024
 4e termijn
 € 847
 Te betalen voor juli 2024

Het bankrekeningnummer van Pro-Music Training is:

  • NL92INGB0674762762 t.n.v. Pro-Music Training - Amsterdam

BTW vrij 

Pro-Music Training is een erkende beroepsopleiding en heeft daarom vrijstelling van BTW verkregen. Er wordt de student(e) dus geen BTW berekend.

Hoge kortingen op o.a. software

Als beroepsstudent van Pro-Music Training krijg je enorme studentenkortingen op software als Ableton, Cubase, ProTools, FL Studio, Studio One en Sibelius maar ook voor veel plug-ins en instrumenten (soms meer dan 60% korting!). Niet alleen krijg je als beroepsmuziekstudent kortingen op muziek-software, maar ook op andere software (zoals o.a. Microsoft) en (hoogstwaarschijnlijk) zelfs op het lidmaatschap bij jouw lokale fitness centrum! Dit kan enorm oplopen (je kan de kosten van de opleiding eruit halen)  of Salsa-danslessen.

STAP budget

Voorlopig komt Pro-Music Training niet in aanmerking voor een STAP regeling. 

Deze regeling is voor de educatieve instelling erg duur (en wordt waarschijnlijk uiteindelijk toch op de student verhaald), we hebben er daarom vooralsnog vanaf gezien.
Inschrijfformulier

*Klik hier voor het Reglement en Voorwaarden