Kosten & Inschrijven

Kosten & inschrijven

Kosten en betalen

De kosten zijn € 2600 voor de gehele opleiding.


Betalen in termijnen is mogelijk
Het is nodig om bij inschrijving (dus voor aanvang van de opleiding) een aanbetaling te doen van € 650, waarmee jouw plaats in de klas verzekerd is. De aanbetaling kan als eerste termijn van totaal 4 termijnen worden gezien. Hier volgt een richtlijn voor het betalingsschema:

 1e termijn
€ 650
Aanbetaling (voor aanvang van de opleiding)
 2e termijn
€ 650
Te betalen in december 2021
 3e termijn
€  650
 Te betalen in maart 2022
 4e termijn
 € 650
 Te betalen voor juli 2022

Het bankrekeningnummer van Pro-Music Training is:

  • NL92INGB0674762762 t.n.v. Pro-Music Training - Amsterdam

Belastingaftrek van het lesgeld 

Pro-Music Training is een erkende beroepsopleiding. De kosten van deze opleiding zijn daarom aftrekbaar van de belasting. Bovendien heeft Pro-Music Training hierdoor vrijstelling van BTW verkregen. Er wordt de student(e) dus geen BTW berekend.


Pro-Music Training probeert de studenten accurate informatie te verstrekken maar kan uiteraard niet verantwoordelijk worden gesteld voor veranderingen in de belastingwetten. Neem daarom voor alle zekerheid altijd zelf even contact op met de Belastingdienst 0800 - 0543 voor de actuele stand van zaken of je eigen belastingadviseur.

Hoge kortingen op o.a. software

Als beroepsstudent van Pro-Music Training krijg je enorme studentenkortingen op software als Ableton, Cubase, ProTools, FL Studio, Studio One en Sibelius maar ook voor veel plug-ins en instrumenten (soms meer dan 60% korting!). Niet alleen krijg je als beroepsmuziekstudent kortingen op muziek-software, maar ook op andere software (zoals o.a. Microsoft) en (hoogstwaarschijnlijk) zelfs op het lidmaatschap bij jouw lokale fitness centrum! Dit kan enorm oplopen (je kan de kosten van de opleiding eruit halen). 
Inschrijfformulier

*Klik hier voor het Reglement en Voorwaarden